Maaf..

May 27, 2012

Assalammualaikum wbt.. dan salam sejahtera kepada pengunjung blog “saya suka masak”.. maaf dah lama tak update blog ini kerana kesibukan bekerja.. Last kali blog ini dikemaskini pada July 26, 2010.. hahah lama gila tu.. ramai gak yang bertanya ada buat kelas masak ke tak.. x buat buku memasak, buat produk baru bla… bla… bla… ajak buat rancangan masak utk channel AFC pun ada.. bla..bla..

Terima kasih kepada komen-komen yang diberikan dan feedback daripada pengunjung yang telah mencuba resipi di dalam blog ini dan tak juga pada “pekomen yang kurang ajar” pon ada gak.. tak tahu apa motif mamat nie memberi komen negatif… tgk latar belakang xde pon ada ilmu masakan pon cuma meroyan tak bertempat… x tau laaa sama ada dia nie baru saje frust bercinta ke atau gila talak ke hahhaa… ok abaikan mamat tu..

Tentang resipi baru tu nanti2 laa kalau senang hahaa… nak masak pun tiap2 weekend kadang2 balik rumah atok… so projek ini terganggu laa sikit hehehe… Ok jangan risau.. insyaAllah  nanti saya kemaskini kan blog ini… ok boiiii..

14 Responses to “Maaf..”

  1. student_masak said

    thxs nizam update blog ni.blog ni mmg brguna bg student2 oversea yg x brapa reti nk masak.mmg blog ni jadi rujukan.smua kwn2 kt sni rujuk kt blog ni,so agak sedih jgak la blog ni brenti taun 2010.keep updating ur blog🙂

  2. hi saya suka dengan blog kamu tetap semangat untuk terus menulis😀 btw aku punya video memasak juga http://www.youtube.com/watch?v=fQpQTw7okcQ

  3. aziz said

    wah cocok masakan nya kelihatannya enak

  4. Ally said

    Harapnya sudi2lah tuan updatekan blog ni selalu ya.
    Boleh la kami semua menumpang ilmu yang ada.
    Selamat berblogging😉

  5. citra said

    blog kamu sungguh bagus…semangat menulis ya.

  6. honey said

    bile abg nizam nak update lagi masakn terbaru?

  7. saya rindu resepi bro yang lengkap,teliti padat….step by step tu yang mahalll……buat buku mcm dalam blog ni mmg akan laku,InsyaAllah

  8. Fishballisme said

    Bila encik nizam nak sambung blog masak-masak?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: